Page 1 of 1

Malware?

Posted: Mon May 09, 2011 10:35 am
by Mixmaster Shecky
Anyone else getting a malware warning when they try to load GloNo? Maybe it's a weird Safari thing - it doesn't happen with my iPod.[/quote]

Posted: Mon May 09, 2011 11:18 am
by DJMurphy
Yep, happens to me on Google Chrome browser on PC, too. From what I know, the GloNo management is aware there is an issue, has cussed bitterly about the lax party responsible for it, and (hopefully) is moving to make a change.

...is that right, Mr. GloNo Mgmt? ;-) This place is definitely worth keeping alive!!! Save our ship!!! Beepbeepbeep, beeep-beeeep-beeeep, beepbeepbeep!!!

Posted: Mon May 09, 2011 12:53 pm
by Jake
A couple weeks ago when I was out of town for the weekend, our web host got hacked and some fucking script kiddies inserted an iframe with some nasty stuff into GLONO's templates. Usually I catch and fix this right away, but this time it took me a couple of days, which was long enough for gloriousnoise.com to get red-flagged by Google. Firefox and other services (e.g., bit.ly) use Google's database of malicious sites to warn their users and/or block bad sites. I've got the request in for Google to re-examine the site, but it takes a while. Drives me nuts.

I sincerely regret any confusion or harm that this caused anybody.

Posted: Tue May 10, 2011 12:57 pm
by Jake
Okay, I've been blaming Hostrocket but it turns out it was probably my fault all long. I failed to upgrade this message board software, and phpBB has some known vulnerabilities. Which sucks. But hopefully I've got it all cleaned up now.

I probably ought to either upgrade or remove the message boards...

In the meanwhile, follow us on Facebook and/or Twitter... Sorry, guys!